Meer comfort en minder stookkosten

Nadat we vorig jaar het enkele glas van de ramen van De Nieuwe Sleutel vervangen hebben door dubbel glas, zijn in 2021 de vloer en de spouwmuur aan de beurt. In mei wordt onder de vloer een isolatiefolie aangebracht, waardoor de vloer minder afkoelt. Een week later wordt de isolatie in de spouwmuur bijgevuld, zodat ook de muren minder warmte lekken.

Zo gaan we op weg naar mee comfort en minder stookkosten in de Nieuwe Sleutel!

 

Geslaagd

Met trots kunnen we melden dat Brenda Wey is geslaagd voor de opleiding Sociale Hygiƫne. Met deze aanvulling heeft de Nieuwe Sleutel drie personen in de gelederen met deze opleiding.

Van harte, namens het bestuur.

Als gevolg van deze behaalde opleiding voldoen we aan de vergunning. Waarvoor minstens 2 personen deze opleiding moeten hebben voldaan.

Wil jij ook deze opleiding volgen? Meld je dan bij het bestuur: info@denieuwesleutel.nl

 

Gezellig eten bij Puur voor de Buur

Rond 15:00 uur begon het te bruinen in de keuken van de Nieuwe Sleutel. Het is weer dinsdag en er wordt in ons buurtgebouw weer gegeten. Ingrid en Herman waren snel volop aan het koken, het stoom kwam werkelijk uit alle hoeken en gaten.

Gerda en Mia schoven ook snel aan, als gasvrouwen zorgen zij er voor dat de gasten worden ontvangen, de borden klaar staan en iedereen een drankje krijgt. Zoals het bij Puur voor de Buur betaamd is uiteraard alles tegen een lage kostprijs.

Rond 17:00 uur komen de eerste gasten binnen. Het is een gezellige avond geworden, met […]

Sleutelaar bijeenkomst, succes

De ruimte waar 3 keer per week de King Arthur Groep huist werd vanavond gevuld met sleutelaars. Wijkbewoners en beheerders van ons buurthuis “De Nieuwe Sleutel”.

Deze avond is georganiseerd door het bestuur dat sinds 1 juni het stokje heeft overgenomen van Joke en Connie. Het 5 koppig bestuur en de meedenker presenteerde zich in een kort voorstelrondje. Dat was nodig, in de afgelopen maanden hebben deze mensen naast hun vaste baan geprobeerd een weg te banen in wat er nodig is om de lokatie open te houden.

De avond werd daarna gevuld met de vragen “Wat gaat er nu goed?” […]